Dy pistòleta janë gjetur ditën e sotme pranë lumit Shkumbin nga pòlicia. Dyshimet e para janë se mund të jenë përdorur për ngjarje kríminale dhe janë hedhur për të humbur gjurmët. Armët u gjetën nga polumbarët e RENEA-s teksa po bëninë kërkime për gjetjen e thikës me të cilën u vra Regis Runaj.

Pòlicia po punon për këtë ngjarje, por nuk e ka bërë ende lidhjen e ármëve me ndonjë prej krímeve të kryera në vend apo personave që i përkasin. Pistoletat janë dërguar për ekzaminim në laboratorin shkencor për të parë nëse lidhen me ndonjë prej ngjarjeve të fundit të ndodhura në qytetin e Elbasanit.

Ditën e sotme, pòlicia ka deklaruar se ka zbardhur vrásjen e të riut Regis Runaj në qytetin e Elbasanit, dhe ka árrestuar dy autorët e dyshuar për ngjarjen. Dy të rinjtë 29 dhe 23-vjeç, dyshohet se kanë ndihmuar dhe në vrásjen e Emiljano Ramazanit, e ndodhur po në javët e fundit në Elbasan. Faxweb.al mëson se dy personat që janë árrestuar janë Xhuljano Hoxha dhe Euglen Halili, të cilët masákruan me thika Runajn, pasi kishin konsumuar drògë së bashku, dhe më pas e kanë vrárë.

Ata dyshohet po ashtu se kanë informuar vrásësit e Emiljano Ramazanit, për të gjitha lëvizjet që ai bënte përpara ekzèkutimit. Vijon puna për kapjen e personave të tjerë të përfshirë në këto dy ngjarje të rènda.

 

Two pistols were found today near the Shkumbin River by the police. The first suspicions are that they may have been used for criminal events and thrown to lose track. The weapons were found by RENEA divers while searching for the knife with which Regis Runaj was killed.

Police are working on the incident, but have not yet linked the weapons to any of the crimes committed in the country or to persons belonging to them. The pistols were sent for examination to the scientific laboratory to see if they were related to any of the recent events that took place in the city of Elbasan.

Today, the police stated that they have uncovered the murder of the young Regis Runaj in the city of Elbasan, and have arrested the two suspected perpetrators of the event. The two young men, 29 and 23 years old, are suspected to have helped in the murder of Emiliano Ramazan, which took place in recent weeks in Elbasan. Faxweb.al learns that the two people who were arrested are Xhuljano Hoxha and Euglen Halili, who massacred Runaj with knives, after consuming drugs together, and then killed him.

They are also suspected of informing the killers of Emiliano Ramazan about all the moves he made before the execution. Work continues to apprehend other persons involved in these two serious events.