Olsi Beheluli tregon për “Shqipëria live” si është e vërteta e fotos që tërhoqi vëmendjen e mediave britanike.

Olsi është arrestuar nga policia britanike në vitin 2014. Por ndryshe nga çfarë shkruajnë mediat, ai thotë se nuk ka qenë ajo foto arsyeja e arrestimit.

“E vërteta është që nuk e kam postuar unë atë foton, nuk e kisha idenë që ajo foto është bërë me telefonin tim. Ajo foto nuk tregonte as datë asgjë. Nuk ka qenë kjo arsyeja e arrestimit tim. Foto ka dalë pas kam hyrë në burg. Kjo foto thonë që është hedhur në “Twitter”, unë s’kam pasur ndonjëherë “Twitter”. E kisha harruar që ajo foto është postuar nga unë”.

Ai ka dalë nga burgu prillin vitit të kaluar dhe thotë se paratë në foto asnjëherë nuk janë verifikuar si të pista. “Ato paratë ishin të pastra, i përkisnin dikujt që është njeriu im”

Olsi Beheluli tells “Albania live” how the truth of the photo that attracted the attention of the British media.

Olsi was arrested by British police in 2014. But contrary to what the media writes, he says that photo was not the reason for his arrest.

“The truth is that I did not post that photo, I had no idea that the photo was taken with my phone. That photo did not even show the date of anything. That was not the reason for my arrest. The photo came out after I entered the prison. This photo is said to have been posted on Twitter, I have never had Twitter. “I forgot that photo was posted by me.”

He was released from prison in April last year and says the money in the photo has never been verified as dirty. “That money was clean, it belonged to someone who is my man.”