Gazetari Artan Hoxha ka reaguar në lidhje me situatën e krijuar në Pikën Kufitare të Kakavijës. Përmes një statusi në facebook, Hoxha shprehet se Greqia dhe grekët janë rrácistë, ultránácionalistë dhe ksènofob, kur ata gjejnë një shtet më të dobët e shkèlin me këmbë por kur bien në ndonjë ‘hundlesh’ i qurraviten Amerikës.

Postimi i plotë: Kur gjejne nje vend me te vogel dhe me te dobet se vetja, edhe pse eshte anetare i NATO-s, e shkelin me kembe dhe i bejne gángesterin…Kur bien ne hundlesh dhe u del perpara nje shtet me i forte, anetare i NATO-s, qe te kèrcet dhembet e te merr me shqèlma, i ankohèn Amerikes dhe BE-se..

Keta jane greket dhe Greqia…Rráciste, ultránácionaliste, antishqiptare, ksènofobe, dhunues…
Kur u tregojne vendin, ankohen se po u shkèlen te drejtat, si vend i NATO-s dhe BE-se, se po i kèrcenojne, qurraviten, jargaviten…

Journalist Artan Hoxha reacted regarding the situation created at the Kakavija Border Crossing Point. Through a status on Facebook, Hoxha says that Greece and the Greeks are racists, ultra-nationalists and xenophobes, when they find a weaker state they step on it but when they fall into a ‘hundlesh’ they scold America.

Full post: When they find a country smaller and weaker than themselves, even though it is a NATO member, they step on it and turn it into a gangster… When they fall into the trap and a stronger state comes forward, NATO member, to gnash his teeth and kick you, complains to America and the EU ..

These are the Greeks and Greece… Racist, ultranationalist, anti-Albanian, xenophobic, violent…
When they show them the country, they complain that their rights are being violated, as a country of NATO and the EU, that they are being threatened, blackmailed, lied to…