Vilson Pal Çutaj, i datëlindjes 20 nëntor 1983, banues në fshatin Bajzë, bashkia Malësi e Madhe. Klement Nush Pepaj, i datëlindjes 15 janar 1999 dhe Danjel Rrok Pepaj, i datëlindjes 17 shtator 1995 janë personat që u raportuan se janë zhdukur ditën e djeshme në Malësinë e Madhe. 2 prej tyre dyshohet se janë vrarë. Klementi dhe Danjeli jane kushërinj me njëri-tjetrin, të dy me banim në fshatin Vrith, Malësi e Madhe dhe të afërm të Vilson Çutajt.

Ata kanë humbur kontaktet rreth orës 15:00 të datës 3 tetor me familjarët ndërkohë që dje kanë bërë denoncimin në Policinë e Malësisë së Madhe. Policia deri më tani dyshon se zhdukja e tyre ka lidhje me trafikun e lëndëve narkotike por ende nuk është bërë asgjë e qartë. Babai i Klement Pepaj është shprehur për mediat se djali i tij nuk ka pasur asnjë konflikt në dijeninë e prindërve. Por i ati dyshon se ai është vrarë nga Danieli kjo pasi banorë të zonës e kanë parë këtë të fundit të qarkullonte me automatik.

Në fotot e mëposhtme janë Vilson Çutaj dhe Daniel Pepaj, kushërinjtë e Klement Pepaj, të cilët janë raportuar të zhdukur.

Danjel Pepaj

Vilson Çutaj

Vilson Pal Çutaj, born on November 20, 1983, resident in the village of Bajzë, Malësi e Madhe municipality. Klement Nush Pepaj, born on January 15, 1999 and Danjel Rrok Pepaj, born on September 17, 1995 are the persons who were reported missing yesterday in Malësia e Madhe. 2 of them are suspected to have been killed. Klementi and Danjeli are cousins ​​to each other, both living in the village of Vrith, Malësi e Madhe and relatives of Vilson Çutaj.

They lost contact around 15:00 on October 3 with their family members, while yesterday they reported it to the Malësia e Madhe Police. Police so far suspect that their disappearance is related to drug trafficking but nothing has been clarified yet. Klement Pepaj’s father told the media that his son had no conflict in the knowledge of the parents. But his father suspects that he was killed by Daniel after residents of the area saw the latter circulating with an automatic.

In the following photos are Vilson Çutaj and Daniel Pepaj, Klement Pepaj’s cousins, who are reported missing.