21 persona janë infektuar në një dasmë në Selanik dhe të infektuar kanë mbetur edhe dhëndri me nusen.

Mjekët në Selanik kanë marrë 200 mostra të dyshuara për koronavirus të cilët u dërguan për ekzaminim por sigurisht jo të gjitha u morën prej pjesmarrësve në dasmë.

Dasma u mbajt në ambientet e jashtme të kishës por që në momentin kur çfiti hyri brenda për të pagëzuar fëmijën u shoqërua me 40 të ftuar të cilët asistuan.

Në total ishin 150 të ftuar dhe disa prej tyre kishin ardhur edhe nga Gjermania. Kisha në fjalë ka shqetësuar banorët vendas pasi është kthyer në një vatër infektimi duke qënë se vijon mbajtjen e ceremonive në kushtet e pandemisë së koronavirusit.

Mësohet se mes dasmorëve të infektuar kanë rezultuar: Nusja, dhëndri, nëna e dhëndrit, motra, babai, gruaja e babait, edhe DJ i ceremonisë.

21 people were infected at a wedding in Thessaloniki and the bride and groom were also infected.

Doctors in Thessaloniki have taken 200 suspected coronavirus samples which were sent for examination but certainly not all were taken by wedding participants.

The wedding was held outside the church but from the moment the couple went inside to baptize the child they were accompanied by 40 guests who assisted.

In total there were 150 guests and some of them had also come from Germany. The church in question has worried locals as it has turned into a hotbed of infection as it continues to hold ceremonies amid the coronavirus pandemic.

It is learned that among the infected wedding guests have resulted: The bride, the groom, the mother of the groom, the sister, the father, the father’s wife, even the DJ of the ceremony.