Një ngjarje e rëndë është regjistruar sot në Shkodër. Një 50-vjeçar ka rënë pre e një atentati me armë zjarri.

Dy persona të maskuar me motorçikletë kanë qëlluar me armë në rrugën Shkodër-Velipojë, në afërsi të fshatit Daragjat.

Policia bën me dije se ngjarja ka ndodhur rreth orës 7 të mengjesit kur dy persona me motor të maskuar i kanë zënë pritë nje mjeti tip Benz, ku po udhëtonte një 50-vjeçar, banues në fshatin Darragjat.

Sipas dëshmisë së dhënë para policisë nga 50-vjeçari Alban Luka, autorët e kanë ulur në gjunjë drejtuesin e mjetit duke e kërcënuar dhe pastaj kanë qëlluar me automatik në ajër dhe drejt makinës së tij.

Më ulën në gjunjë dhe më vunë automatikun në kokë pastaj qëlluan drejt makinës, nuk kam pasur konflikte me asnjë njeri.
Kështu ka thënë në polici Luka ndërsa si duket edhe nga pamjet filmike automjeti është dëmtuar plotësisht nga plumbat.

Policia po punon për identifikimin e autorëve të ngjarjes.

A serious event was recorded today in Shkodra. A 50-year-old man has fallen prey to a gun attack.

Two people disguised as motorcycles shot at the Shkodër-Velipojë road, near the village of Daragjat.

Police say the incident happened around 7 a.m. when two masked motorcyclists ambushed a Benz vehicle traveling with a 50-year-old resident of the village of Darragjat.

According to the testimony given to the police by 50-year-old Alban Luka, the perpetrators brought the driver of the vehicle to his knees, threatening him and then fired automatic weapons into the air and towards his car.

They brought me to my knees and put the machine gun on my head and then shot at the car, I had no conflicts with anyone.
This is what Luka told the police, while apparently the vehicle was completely damaged by the bullets from the film footage.

Police are working to identify the perpetrators.