Detaje të reja kanë dalë nga sherri masiv i mbrëmjes së djeshme në Tiranë. Mësohet se protagonistët kryesor kanë qenë dy repera shumë të njohur në trevat shqiptare. Bëhet fjalë për reperin Klejdi Dogjani, ose i njohur me emrin Finem dhe Don Xhoni, Xhonatan Isufi nga Drenasi i Kosovës.

Sakaq, bëhet me dije se gjithçka mes tyre ka nisur pas një deklarate që Finem bëri në një emision televiziv. Reperi iu përgjigj një pyetje se kush ishte një prej artistëve që sipas tij kishte marrë famë kot dhe ai zgjodhi Don Xhonin.

Me sa duket përplasja ka vijuar dhe në rrjetet sociale për të kaluar deri në sherrin fizik të mbrëmjes së sotme.

Kujtojmë që reperët janë të njohur në publikë për ‘disset’ e tyre, siç janë ato të realizuara nga Finem me Noizyn dhe më pas me Stresin.

New details have emerged from last night’s massive quarrel in Tirana. It is learned that the main protagonists have been two very famous rappers in the Albanian territories. It is about the rapper Klejdi Dogjani, or known as Finem and Don John, Jonathan Isufi from Drenas, Kosovo.

Immediately, it is announced that everything between them started after a statement that Finem made on a TV show. The rapper answered a question about who was one of the artists he said had gained fame in vain and he chose Don John.

Apparently the clash has continued on social networks to pass until tonight’s physical quarrel.

Recall that rappers are known in public for their ‘dissertations’, such as those performed by Finem with Noizy and then with Stress.