Policia e Lezhës ka arrestuar katër persona, të cilët janë përplasur me efektivët brenda komisariatit, duke kundërshtuar dhe goditur punonjësin e forcave “Shqiponja”.

Në pranga kanë rënë tre vëllezër dhe një person tjetër, të cilët kanë ndërhyrë me dhunë, pasi policia iu kishte shoqëruar njërin prej vëllezërve.

Njoftimi i policisë:

Kundërshtuan dhe goditën për shkak të detyrës punonjësin e Policisë, brenda ambienteve të stacionit të Policisë Shëngjin, vihen në pranga 4 shtetas.

Shërbimet policore të Komisariatit Lezhë kanë bërë arrestimin në flagrancë të shtetasve M. L., 26 vjeç, M. L., 23 vjeç dhe M. L., 18 vjeç (vëllezër) dhe shtetasit Xh. V., 21 vjeç, banues në fshatin Mërqi, Lezhë.

Dy vëllezërit M. L., 26 vjeç dhe M. L., 18 vjeç, në bashkëpunim me shtetasin Xh. M., në ambientet e stacionit të Policisë Shëngjin kanë goditur punonjësin e Policisë të njësisë operacionale “Shqiponja” në DVP Lezhë, duke i shkaktuar atij dëmtime fizike, për arsye se punonjësit e Policisë kishin shoqëruar vëllanë e tyre, shtetasin M. L., 23 vjeç.

23-vjeçari nuk i ishte bindur urdhrit të punonjësit të Policisë për paraqitjen e dokumentacionit të mjetit dhe për këtë arsye ishte shoqëruar në ambientet e stacionit të Policisë Shëngjin, për verifikim.

Materialet hetimore u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë, për veprime të mëtejshme.

Lezha police have arrested four people, who clashed with officers inside the police station, opposing and hitting the employee of the “Eagle” forces.

Three brothers and another person were handcuffed, who intervened violently, after the police had accompanied one of the brothers.

Police notification:

They opposed and hit the police officer due to his duty, inside the premises of the Shengjin Police station, 4 citizens were handcuffed.

The police services of the Lezha Commissariat have made the arrest in flagrante delicto of the citizens M. L., 26 years old, M. L., 23 years old and M. L., 18 years old (brothers) and the citizens Xh. V., 21 years old, resident in the village of Mërqi, Lezha.

Two brothers M. L., 26 years old and M. L., 18 years old, in collaboration with the citizen Xh. M., in the premises of the Shengjin Police Station, they hit the Police officer of the operational unit “Shqiponja” in DVP Lezha, causing him physical injuries, because the Police officers had accompanied their brother, the citizen M. L., 23 years old.

The 23-year-old did not obey the order of the police officer to submit the documentation of the vehicle and for this reason he was escorted to the premises of the Shengjin Police station for verification.

The investigative materials were referred to the Lezha Judicial District Prosecutor’s Office for further action.