51-vjeçarit Preng Gjini, mesditën e 15 shtatorit i vendosën lëndë plasëse në makinë për ta “eliminuar”.

Makina shpërtheu në levizje dhe Preng Gjini fatmirësisht shpëtoi.

Ai ndodhet nën kujdesin e mjekëve pasi morri plagë të shumta dhe gjendja e tij ishte kritike.

Sipas burimeve gjendja e tij vazhdon akoma të jetë e rëndë dhe mjekët nuk po e përballojnë dot.

Ai rrezikon të humbasë njërin sy dhe u dërgua me urgjencë drejt Turqisë.

Preng Gjini, 51, was placed in the car at noon on September 15 to “eliminate” him.

The car exploded in motion and Preng Gjini thankfully escaped.

He is under the care of doctors after receiving multiple injuries and his condition was critical.

According to sources, his condition is still serious and doctors are unable to cope.

He risks losing one eye and was rushed to Turkey.