FNSH dhe RENEA kontrolle blic në Elbasan, Cërrik dhe Peqin!

Burime bëjnë me dije se janë disa persona të shoqëruar, si të dyshuar që kanë lidhjet me 3 vrasjet e ndodhura së fundmi në këtë qytet.

Aksioni vjen pak ditë pas vrasjes së Emiljano Ramazani, mikut të tij Regis Runaj dhe Florian Lamçe.

FNSH and RENEA flash checks in Elbasan, Cërrik and Peqin!

Sources suggest that there are some escorted persons, as suspects who have connections with the 3 murders that occurred recently in this city.

The action comes a few days after the murder of Emiliano Ramazani, his friend Regis Runaj and Florian Lamçe.