Një ndërtues ka shkatërruar shtëpinë, të cilën e kishte ndërtuar vetë, pasi pronari nuk i kishte dhënë paratë. Ndërtuesi, ende i paidentifikuar, shkoi në shtëpinë ku kishte punuar prej disa kohësh dhe e shkatërroi atë, duke filluar nga çatia dhe pjesët e tjera. E gjitha ndodhi kur pronarët e shtëpisë ishin me pushime.

Sipas asaj që raporton DailyMail, shkaku ishte, pasi ndërtuesi dhe pronari i shtëpisë nuk ranë dakord për 3500 paund. Pronari i shtëpisë e ka denoncuar ndërtuesin në polici. Ngjarja është parë nga fqinjët, por askush nuk ka ndërhyrë.

A builder has destroyed the house, which he had built himself, after the owner had not given him the money. The builder, still unidentified, went to the house where he had worked for some time and demolished it, starting with the roof and other parts. It all happened when the homeowners were on vacation.

According to what DailyMail reports, the cause was, as the builder and homeowner disagreed on 00 3,500. The owner of the house reported the builder to the police. The event was seen by neighbors, but no one intervened.