Një shqiptar 29-vjeçar, rezident në San Marcello Piteglio ka shkaktuar panik pranë një supermarketi, teksa ka qëlluar tri herë në ajër me një pistoletë me fishekë manovre.

Shkaku ishte absurd, për inat të personelit të supermarketit që nuk e lejoi të hynte brenda vetë i dytë, për shkak të rregullave të imponuara nga pandemia. Incidenti ndodhi mbrëmjen e 13 nëntorit, por u raportua dje, kur të shtënat që erdhën nga një makinë në lëvizje shkaktuan alarm në zonën me popullsi e trafik të ngjeshur.

Pas mbërritjes së policisë, një dëshmitar tha se dikush kishte nxjerrë dorën nga dritarja e një Opel Astra Coupé me ngjyrë gri, kishte shtirë tri herë dhe ishte larguar drejt qendrës së qytetit. Kërkimet në zonë gjetën edhe një nga gëzhojat e fishekëve të manovrës.

Një tjetër dëshmitar tha se autorë mund të ishin dy persona që pak më herët kishin hyrë në supermarketin Conad, por kishin dalë shpejt, pasi nuk i kishin i kishin lejuar të hynin të dy Një dëshmitar jashtë supermarketit tha se kishte parë dy të rinj të hipnin në Opel Astra gri metalizato, e cila i kaloi pranë, dhe drejtuesi kishte dorën e majtë jashtë e shtiu dy ose tri herë në ajër.

A 29-year-old Albanian resident in San Marcello Piteglio caused panic near a supermarket, as he shot three times in the air with a pistol with maneuver bullets.

The cause was absurd, to the chagrin of the supermarket staff who did not allow him to enter the second person himself, due to the rules imposed by the pandemic. The incident happened on the evening of November 13, but was reported yesterday, when the shots that came from a moving car caused alarm in the area with crowded population and traffic.

Upon arrival of the police, a witness said that someone had pulled his hand out of the window of a gray Opel Astra Coupé, shot three times and fled towards the city center. Searches in the area also found one of the maneuver cartridges.

Another witness said that the perpetrators could have been two people who had entered the Conad supermarket a little earlier, but had left quickly, as they had not been allowed to enter both. A witness outside the supermarket said that he had seen two young people boarding in the Opel Astra metallic gray, which passed by, and the driver had his left hand out shot two or three times in the air.