20 zyrtare të ndryshëm të cilët kanë për detyrë të monitorojnë kultivimin e lëndëve narkotike në qarkun e Elbasanit janë nën hetim nga prokuroria e Elbasanit dhe SHÇBA.

Burime zyrtare kanë bërë të ditur ekskluzivisht se hetimet janë në fazën finale dhe se mund të ketë arrestime për sa i përket kësaj çështje.

Të njëjtat burime thanë se hetimet kanë gati tre muaj që kanë nisur dhe ka prova se zyrtar të lartë kanë mbështetur trafikantët e lëndëve narkotike për të kultivuar në 7 bashkitë e Elbasanit kanabis.

Siç mësohet nga burime zyrtare personat nën hetim nuk kanë sinjalizuar për parcelat me hashash në qarkun e Elbasanit, një pjesë e së cilave është shkatërruar dhe po punohet për arrestimin e tyre.

Të njëjtat burime pohuan se mes 20 personave që janë vënë nën hetim ka edhe zyrtarë të lartë të policisë, bashkive njësive administrative etj. Abc News

20 different officials who have the duty to monitor the cultivation of narcotics in the district of Elbasan are under investigation by the prosecutor of Elbasan and the CIA.

Official sources have announced exclusively that the investigation is in the final stage and that there may be arrests regarding this case.

The same sources said that the investigation has been underway for almost three months and there is evidence that senior officials have supported drug traffickers to cultivate cannabis in the 7 municipalities of Elbasan.

As it is learned from official sources, the persons under investigation have not signaled for the hashish parcels in the district of Elbasan, a part of which has been destroyed and work is underway to arrest them.

The same sources stated that among the 20 persons who have been put under investigation, there are also senior officials of the police, municipalities, administrative units, etc. Abc News