Është zbardhur ngjarja e ndodhur ditën e djeshme në “Skënderbeg”, të Shkodrës ku disa persona qëlluan me armë në drejtim të automjetit që drejtohej Taulant Pepaj.

Në kërkim janë shpallur autorët e dyshuar Sehar Xhenja, 29 vjeç, banues në lagjen “Guerile”, Shkodër, i dënuar më parë për vrasje të mbetur në tentativë, 24-vjeçari Shkelzen Xhenja, banues në lagjen “Guerile”, Shkodër, me precedent penal si dhe 31-vjeçari Eljon (Esmeraldo) Hato, i dënuar më parë për vrasje.

Tre të rinjtë kanë qëlluar me armë zjarri dje rreth orës 11:50, drejt automjetit tip “Volkswagen”, që drejtohej nga Pepaj dhe ku pasagjer ndodhej edhe një 46-vjeçar. Rezulton se ngjarja ka ndodhur si pasojë e një konflikti të mëparshëm midis autorëve të dyshuar dhe Taulantit.

Ndërkohë, policia ka gjetur dhe sekuestruar një mjet tip “Audi” dhe një targë që i përket njërit nga mjetet me të cilin janë larguar autorët.

The event that took place yesterday in “Skënderbeg”, Shkodra, has been uncovered, where several people fired at the vehicle driven by Taulant Pepaj.

The suspected perpetrators have been declared wanted Sehar Xhenja, 29 years old, resident in the neighborhood “Guerile”, Shkodra, previously convicted for attempted murder, 24-year-old Shkelzen Xhenja, resident in the neighborhood “Guerile”, Shkodra, with precedent criminal as well as 31-year-old Eljon (Esmeraldo) Hato, previously convicted of murder.

The three young men fired yesterday at around 11:50, towards the “Volkswagen” type vehicle, driven by Pepaj and where a 46-year-old passenger was also present. It turns out that the event occurred as a result of a previous conflict between the suspected perpetrators and Taulant.

Meanwhile, the police found and seized an “Audi” type vehicle and a license plate belonging to one of the vehicles with which the perpetrators left.