Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në Tiranë. Një 34-vjeçar është arrestuar, pas një konflikti të çastit, tek “Ish Qyteti i Nxënësve”.

Policia njoftoi se Robert Skara, duke lëvizur me një monopatinë është trembur nga mjeti me drejtues K.B, i cili po lëvizte në të njëjtin drejtim me këtë shtetas. Më pas Skara, e ka goditur me grushta si dhe i ka dëmtuar mjetin me sende të forta shtetasit K.B.

Abcnews.al ka siguruar pamjet, ku 34-vjeçari shihet teksa ka hipur mbi automjet, ndërsa ka thyer xhamin duke e goditur me këmbë.

Pas kësaj ngjarje, 34-vjeçari është arrestuar, ndërsa akuzohet për veprat penale “Shkatërrim i pronës me dashje‘’,’’ Plagosje e lehtë me dashje’’ dhe ‘’Kanosja”.

 

Njoftimi i policisë:

Parandalohet nga shërbimet e Komisariatit Nr.6, përshkallëzimi i mëtejshëm i një konflikti.

Goditi një shtetas dhe më pas i dëmtoi mjetin, pas një konflikti të çastit, vihet në pranga 34-vjeçari.

Sherbimet e Komisariatit të Policisë Nr.6, pas njoftimit të marrë se në rrugën “Konferenca e Pezës”, tek “Ish Qyteti i Nxënësve” dy shtetas po konfliktoheshin, menjeherë kanë shkuar në vendngjarje.

Sherbimet e Policisë, falë ndërhyrjes në kohë kanë bërë të mundur parandalimin e përshkallëzimit të konfliktit ku shtetasi R.S, kishte hipur mbi mjetin e shtetasit K.B, të cilin ja kishte thyer dhe po e kërcënonte si dhe po tentonte ta qëllonte me sende të forta, por është vënë në pranga nga Policia.

Gjithashtu, nga hetimet e kryera ka rezultuar se shtetasi R.S, duke lëvizur me një monopatinë është trembur nga mjeti me drejtues K.B, i cili po lëvizte në të njëjtin drejtim me këtë shtetas. Më pas shtetasi R.S., e ka goditur me grushta si dhe i ka dëmtuar mjetin me sende të forta shtetasit K.B.

Në përfundim të veprimeve u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit R.S., 34 vjeç, për veprat penale “Shkatërrim i pronës me dashje‘’,’’ Plagosje e lehtë me dashje’’ dhe ‘’Kanosja” .

Materialet procedurale do t’i kalojnë Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme hetimore.

 

An unusual event happened today in Tirana. A 34-year-old man has been arrested, after an instant conflict, at the “Former City of Students”.

Police reported that Robert Skara, moving with a monopath was frightened by the vehicle driven by K.B., which was moving in the same direction as this citizen. Skara then punched and damaged the vehicle with solid objects to the citizen K.B.

Abcnews.al has provided the footage, where the 34-year-old is seen riding on the vehicle, while breaking the glass by kicking him.

Following this event, the 34-year-old was arrested, while he is charged with the criminal offenses of “Intentional destruction of property”, “Intentional minor injury” and “Threat”.

 

Police notification:

The further escalation of a conflict is prevented by the services of Commissariat No. 6.

He hit a citizen and then damaged the vehicle, after an instant conflict, the 34-year-old is handcuffed.

The services of the Police Commissariat No. 6, after the notification received that in the street “Konferenca e Peza”, at the “Former City of Students” two citizens were having a conflict, they immediately went to the scene.

Police services, thanks to timely intervention have made it possible to prevent the escalation of the conflict where the citizen RS, had ridden on the vehicle of the citizen KB, whom he had broken and was threatening and trying to shoot him with hard objects, but has been handcuffed by the Police.

Also, from the investigations carried out it has resulted that the citizen R.S, moving with a monopathy was scared by the vehicle driven by K.B, who was moving in the same direction with this citizen. The citizen R.S., then punched him and damaged the vehicle with solid objects to the citizen K.B.

At the end of the actions, the citizen R.S., 34 years old, was arrested in flagrante delicto, for the criminal offenses “Intentional destruction of property”, “Intentional minor injury” and “Threat”.

The procedural materials will be forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Tirana, for further investigative actions.