Dy shqiptar banues në Itali janë arrestuar nga karabinierët pas kontrollit që është bërë në shtëpitë e tyre në Varese ku kanë gjetur se i gjithë apartamenti ishte kthyer në një serë ku dy shqiptarët kultivonin kanabis.

Të arrestuar jane një 37-vjeçar dhe një 34-vjeçar të cilët nuk kanë pasur të shkuar kriminale.

Karabinierët kanë gjetur në njërën prej shtëpive 5.5 kilogram kanabis dhe në shtëpinë e tjetrit, 1 kilogram të bërë gati për shitje.

Two Albanians living in Italy were arrested by the carabinieri after a search of their homes in Varese where they found that the entire apartment had been turned into a greenhouse where the two Albanians were cultivating cannabis.

The arrested are a 37-year-old and a 34-year-old who have not had a criminal record.

Carabinieri found 5.5 kilograms of cannabis in one of the houses and 1 kilogram ready for sale in the other house.