Reperi i njohur Stresi nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ka rrëfyer se ka patur miqësi me 27-vjeçarin e ndjerë që u gjet i vrarë mesditën e djeshme në një fshat të Shkodrës. Ai u gjet jashtë makinës së tij i qëlluar me plumb në kokë, teksa nuk ka asnjë të dhënë mbi autorët.

Stresi ka nxjerrë bisedat mes tyre dhe shkruan se ia ka këputur shpirtin fakti kur mori lajmin që miku i tij nuk jetonte më. Duket se miqësia e tyre ka qenë goxha e fortë, teksa reperi i shkruan që t’i bënte telefonatë sa herë të kishte nevojë për të.

Famous rapper Stresi through a post on social networks has confessed that he had a friendship with the deceased 27-year-old who was found killed yesterday at noon in a village in Shkodra. He was found outside his car shot in the head, as there is no information on the perpetrators.

Stress has elicited conversations between them and writes that he was heartbroken by the fact that he received the news that his friend was no longer alive. It seems that their friendship has been quite strong, as the rapper writes to him to call him whenever he needs him.