Detaje të reja janë zbardhur së fundmi nga ngjarja e rëndë e ndodhur në Loutraki të Greqisë, ku një grua me origjinë nga Ukraina u gjet e pajetë me bashkëshortin e saj grek, të “eleminuar” nga një shtetas shqiptar. Mësohet se gruaja nga Ukraina ka pasur lidhje jashtëmartesore me shqiptarin, që dyshohet se ka kryer “eliminimin” për çështje pasioni. Gruaja ukrainase 45 vjeçe ishte martuar me një biznesmen nga Mikonos dhe kishte një vajzë 20 vjeçe.

Shqiptari, dyshohet se pak para ngjarjes ka vendosur lëndë plasëse në makinën e 45-vjeçares. Gruaja e huaj, e cila punonte si masazhatore, kishte lidhje me një burrë të huaj në vitet e fundit. Makina e 45-vjeçares u gjet e djegur pak larg shtëpisë së saj në Flampouros.

Burimi: Protothema

New details have recently emerged from the serious incident that took place in Loutraki, Greece, where a woman of Ukrainian origin was found dead with her Greek husband, “eliminated” by an Albanian citizen. It is learned that the woman from Ukraine had an extramarital affair with the Albanian, who is suspected of having “eliminated” her for passion. The 45-year-old Ukrainian woman was married to a businessman from Mykonos and had a 20-year-old daughter.

The Albanian, is suspected that shortly before the event he placed explosives in the car of the 45-year-old. The foreign woman, who worked as a masseur, had an affair with a foreign man in recent years. The 45-year-old’s car was found burned just outside her home in Flampouros.