E teksa gjithë Vjena është tronditur nga sulmi terrorist që ndodhi mbremjen e djeshme, nuk ngelen pa u vënë re dhe pa folur për dy djemtë e rinj të cilët u shpallën heronjtë ë asaj mbremje. Bëhet fjalë për dy shtetas turq, të cilët rrezikuan jetën e tyre për të ndihmuar të plagosurit në mesin e tyre edhe një oficer policie.

Në rrjetet sociale shkruhet:

Vjena po flet për këta dy të rinj heronjë turq .. Dy atletë të quajtur Mikail Özen dhe Rexhep Tajip Gyltekin shpëtuan një grua në mes të sulmit terrorist dhe ndihmuan policin e plagosur .. U deklarua se Rexhep Tajip Gyltekin gjatë këtij akti heroik ka mbetur i plagosur.


Burimi: T-online, joq

And while the whole of Vienna is shocked by the terrorist attack that took place last night, they do not go unnoticed and without talking about the two young boys who were declared the heroes of that evening. It is about two Turkish citizens, who risked their lives to help the wounded, among them a police officer.

On social networks it is written:

Vienna is talking about these two young Turkish heroes .. Two athletes named Mikail Özen and Rexhep Tajip Gyltekin rescued a woman in the middle of the terrorist attack and helped the injured policeman .. It was stated that Rexhep Tajip Gyltekin during this heroic act remained i wounded.

Source: T-online