Një automjet tip “Benz” është grabitur mbrëmjen e djeshme në Shkodër. Lidhur me grabitjen, pronari i automjetit shprehet se për grabitjen ka bërë denoncim në polici, por kërkon edhe ndihmën e shqiptarëve. Pronari i automjetit gjithashtu ka habitur, teksa ofron 5000 mijë euro dhe vetë makinën për këdo që jep informacion. Kjo vjen, pasi ai ka dokumente shumë të rëndësishme dhe me vlerë brenda automjetit të tij.

Ai shkruan:

Makina asht vjedh mram ne shkoder kam ba kallzim…kush te ken informacion i dhuroj makinen i jap edhe 5000 euro cash.sepse kam dokumenta me shum vler brenda makines. jam nje biznesmen e kam tbaj me letra. Sa me shpejt ju lutem, jua kerkoj si nder. Flm. joq.al

A “Benz” type vehicle was robbed last night in Shkodra. Regarding the robbery, the owner of the vehicle says that he has reported the robbery to the police, but he also asks for the help of the Albanians. The owner of the vehicle was also surprised, as he offered 5000 thousand euros and the car itself to anyone who provides information. This comes as he has very important and valuable documents inside his vehicle.

He writes:

The car was stolen in Shkodra, I filed a report … whoever has information, I donate the car and give him another 5000 euros in cash, because I have more valuable documents inside the car. I’m a businessman and I like letters. As soon as possible please, I ask you as an honor. FLM. joq.al