E qëlluan me armë, kush është 48-vjeçari që iu dogj 3 herë lokali

Detaje të reja zbardhen nga atentati në Elbasan, ku shpëtuan mrekullisht 48-vjeçari Petrit Çarçiu dhe i biri, të cilët u qëlluan me breshëri plumbash në makinë.

Dy vëllezërit e Petrit Çarçiut aktualisht janë duke vuajtur dënimin jashtë shtetit për problemet me trafikun e drogës.

Ndërkohë, në fshatin ku jeton 48-vjeçari, tri herë i kanë djegur lokalin. Gjithashtu, mësohet se ai ka pasur probleme me gruan e parë dhe të dytë, ku njëra prej tyre e ka denoncuar dhe në polici për dhunë.

New details are revealed from the assassination attempt in Elbasan, where 48-year-old Petrit Çarçiu and his son miraculously escaped, who were shot in the car.

Petrit Çarçiu’s two brothers are currently serving their sentences abroad for drug trafficking problems.

Meanwhile, in the village where the 48-year-old lives, his bar has been set on fire three times. It is also learned that he had problems with his first and second wife, where one of them reported him to the police for violence.