Dy djem të moshës 15 vjeç janë arrestuar pasi dyshohet se rrëmbyen një makinë, ndërsa brenda saj ndodheshin dy fëmijët e vegjël të pronarit të makinës.

Automjeti u drejtua për në një autostradë në Birmingham rreth orës 5 pasdite dhe babai i dëshpëruar i djemve, të moshës dy dhe katër vjeç, ngriti menjëherë alarmin. Policia nisi menjëherë kërkimet edhe me ndihmën e një helikopteri.

Makina e vjedhur, një Seat Leon, u pa duke ecur me shpejtësi para se oficerët e armatosur ta ndalonin atë në A38.

Two 15-year-old boys have been arrested for allegedly hijacking a car while inside were the two small children of the car owner.

The vehicle was heading for a highway in Birmingham around 5pm and the desperate father of the boys, aged two and four, immediately raised the alarm. Police immediately launched a search with the help of a helicopter.

The stolen car, a Seat Leon, was seen speeding before armed officers stopped it on the A38.