Policia greke ka ‘zbërthyer’ bandën e Attikës e cila vidhte dyqane e automjete. Mes 5 anëtarëve të identifikuar, 3 janë shqiptarë me emrat Martin Besimi, Andrea Ademi dhe Ibish Ibro.

Banda u shkatërrua më 7 qershor gjatë një operacioni policor në Attikë.

Një prej shqiptarëve, 21-vjeçari Andrea Ademi është në kërkim kurse Ibro dhe Besimi janë arrestuar.

ANËTARËT E BANDËS SË VJEDHJEVE

1. Abdul Rahem, 29 vjeç, Pakistan.
2. Ibish Ibro, 26 vjeç, Shqipëri.
3. Martin Besimi, 19 vjeç, Shqipëri.
4. Andrea Ademi, 21 vjeç, Shqipëri. Ndërkohë u shpall në kërkim
5.Shefqet Oglu, 36 vjeç, Kilkis, Igumenica.

Greek police have ‘dismantled’ the Attica gang which stole shops and vehicles. Among the 5 identified members, 3 are Albanians named Martin Besimi, Andrea Ademi and Ibish Ibro.

The gang was destroyed on June 7 during a police operation in Attica.

One of the Albanians, 21-year-old Andrea Ademi is wanted and Ibro and Besimi have been arrested.

MEMBERS OF THE THEFT GANG

1. Abdul Rahem, 29, Pakistan.
2. Ibish Ibro, 26 years old, Albania.
3. Martin Besimi, 19 years old, Albania.
4. Andrea Ademi, 21 years old, Albania. Meanwhile he was declared wanted
5.Shefqet Oglu, 36 years old, Kilkis, Igoumenitsa.