Disa të rinj që gjetën një valixhe që përmbante mbetje njerëzore, kanë publikuar momentin e tmèrrshëm në platformën e mediave sociale Tik Tok. Adoleshentët gjetën valixhen në një plazh në Seattle, dhe departamenti i pòlicisë së qytetit tha se ka nisur menjëherë hetimet për ngjarjen.

Ata shkuan atje pasi përdorën një aplikacion të quajtur Randonautica, i cili drejton përdoruesit drejt një grupi të koordinatave të krijuara rastësisht. Më pas zbuluan valixhen e mbushur me mbetje njerëzore.

Fillimish ata menduan se fati iu trokiti në derë dhe gjetën një çantë me para, por shumë shpejt shakaja e tyre u kthye në një tmèrr të vërtetë, pasi ata kuptuan se ajo që gjetën ishte një kùfomë njeriu.

Një klip tjetër tregon njërën nga vajzat duke thirrur pòlicinë, e cila mbërriti në vendin e ngjarjes për të hetuar rastin. Më pas ata postuan në lidhje me të në faqen e internetit të Pòlicisë së Seattle.

Some young people who found a suitcase containing human remains have posted the moment on the social media platform Tik Tok. The teens found the suitcase on a beach in Seattle, and the city’s police department said it had immediately launched an investigation into the incident.

They went there after using an app called Randonautica, which directs users to a randomly generated coordinate group. They then discovered a suitcase full of human remains.

At first they thought that fate had knocked on their door and they found a bag of money, but soon their joke turned into a real nightmare, as they realized that what they found was a human confusion.

Another clip shows one of the girls calling the police, who arrived at the scene to investigate the case. They then posted about it on the Seattle Police website.