Dy refugjatë sirianë kanë rënë nga taraca e drejtorisë së Policisë në Durrës.

Burime për Fax News bëjnë me dije se dy sirianët tentuan të arratiseshin nga policia, pasi ishin kapur në një skaf pranë Kepit të Rodonit

Sirianët tentuan të largohen nga tarraca përmes një kabulli. Ngjarja ka ndodhur dy ditë më parë në Policinë e Durrësit, ndërkohë që është mbajtur e fshehur.

Mësohet se sirianët janë dërguar në kamp pasi janë trajtuar në spital dhe janë rrezikut për jetën.

 

Two Syrian refugees have fallen from the terrace of the Police Directorate in Durrës.

Sources for Fax News suggest that the two Syrians tried to escape from the police, after being caught in a boat near Cape Rodon

The Syrians attempted to leave the terrace through a cable. The incident happened two days ago in the Durrës Police, while it was kept hidden.

It is learned that the Syrians were sent to the camp after being treated in hospital and are in danger of death.