Një person ka mbetur i plagosur mbrëmjen e sotme në Fier, pas një tentative për grabitje.

Rreth orës 20:20 persona të paidentifikuar shkuan për të vjedhur në banesën e Arben Çepele rreth 65 vjeç, por janë pikasur nga ky i fundit dhe kushëriri i tij.

Autorët kanë qëlluar me armë zjarri në drejtim të dy kushërinjve. Për pasojë ka mbetur i plagosur kushëriri i pronarit të shtëpisë, i cili gjithashtu quhet Arben Çepele, 45 vjeç.

Mësohet se të dy ishin ne lokalin e 40-vjeçarit kur 65-vjecari që kishte kamera sigurie në shtëpi pa rastësisht nga mbikëqyrja përmes telefonit disa persona rreth shtëpisë.

Më pas shkuan dhe u përballën me grabitësit, ku për pasojë njëri prej tyre mbeti i plagosur nga plumbat.

Kjo është hera e dytë që tentohet të grabitet 65-vjeçari, i cili duket se ka gjendje të mirë ekonomike, pasi ka djalin emigrant në Angli.

Policia deklaron se janë ngritur pika kontrolli dhe vijon krehja e zonës për të bërë të mundur kapjen e autorëve.

One person was injured tonight in Fier, after an attempted robbery.

At around 20:20, unidentified persons went to steal from the apartment of Arben Çepele, about 65 years old, but were spotted by the latter and his cousin.

The perpetrators fired at the two cousins. As a result, the cousin of the owner of the house, who is also called Arben Çepele, 45 years old, was injured.

It is learned that both were in the bar of the 40-year-old when the 65-year-old who had security cameras in the house accidentally saw several people around the house by surveillance over the phone.

They then went and confronted the robbers, whereupon one of them was wounded by bullets.

This is the second time that the 65-year-old, who seems to be in good financial condition, has been tried to be robbed, as he has an immigrant son in England.

Police state that checkpoints have been set up and the area is being combed to make it possible to catch the perpetrators.