Burrë e grua janë goditur me karrige nga vëzhguesi i PD-së në fshatin Vashtmi në Korçë, pasi shrtynë fillimisht nënën e moshuar të burrit.

Burimet bëjnë me dije se vëzhguesi i PD-së i identifikuar si Drini Qylalli ka goditur me karrige dy simpatizantët e PS-së, burrë e grua.

Personat e lënduar janë identifikuar si Ardian Avdolli dhe bashkëshortja e tij. Duke folur për incidentin, Ardian Avdolli deklaroi se autorët e ngjarjes janë dy djemtë e kryeplakut.

“Aty në qendër votimi. Ata më goditë. Arsyeja për nënën. Do votonte nëna dhe nuk e lejuan. Ajo është e sëmurë. E shtynë nënën. Ato që më goditën janë dy vëllezër. Më goditën me karrige”, u shpreh Avdolli.

A man and a woman were hit with chairs by the PD observer in the village of Vashtmi in Korça, after they initially shot the old mother of the man.

Sources suggest that the PD observer identified as Drini Qylalli hit two SP sympathizers, a man and a woman, with a chair.

The injured were identified as Ardian Avdolli and his wife. Speaking about the incident, Ardian Avdolli stated that the perpetrators of the event are the two sons of the mayor.

“There at the polling station. They hit me. The reason for the mother. The mother would vote and they did not allow it. She is sick. They pushed the mother. The ones who hit me are two brothers. “They hit me with a chair”, said Avdolli.