Është ndaluar në Gjirokastër një shtetase në lokalin e të cilës ka ndërruar jetë ditën e djeshmne një 72-vjeçar ku, dyshohet se ka pësuar atak kardiak gjatë kryerjes së marrëdhënies intime.

Lokali në pronësi të shtetases me inicialet M.Z., mendohet se ishte kthyer në një ambjent prostitucioni. Gruaja pritet të përballet me akuzën për Gjirokastër për veprën penale mbajtja e lokaleve për prostitucion” dhe “ushtrim prostitucioni”.

Burime jo zyrtare nga policia e Gjirokastrës bëjnë me dije se në lokalin e M.Z., rreth ores 10:00 në lagjen “18 shtatori” Gjirokastër u gjet i pajetë shtetasi K.Vemi, i datëlindjes 19.03.1948, banues në fshatin Bodrishtë Dropull, ky dyshohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me shtetasen M.Z.

Faxweb.al disponon emrat e viktimës por edhe të shtetases së ndaluar por për arsye etike vendosëm të mos i bëjmë publikë.

A 72-year-old man was killed in Gjirokastra in the bar where he died yesterday, where he is suspected of having suffered a heart attack during intercourse.

The restaurant owned by the citizen with the initials M.Z., is thought to have turned into a prostitution facility. The woman is expected to face charges against Gjirokastra for the criminal offense of “holding premises for prostitution” and “practicing prostitution”.

Unofficial sources from the Gjirokastra police suggest that in the premises of MZ, around 10:00 in the neighborhood “September 18” Gjirokastra was found dead citizen K. Vemi, born on March 19, 1948, resident in the village Bodrishtë Dropull, this he is suspected of having sexual intercourse with the citizen MZ

Faxweb.al has the names of the victim but also of the detained citizen, but for ethical reasons we decided not to make them public.