Një ngjarje e rëndë u regjistrua pak orë më parë në Kombinat të Tiranës.

Nënë e bijë, Zhaneta Josifi dhe Anisa Josifi, u gjetën të pajeta në banesën e tyre, ndërsa vajza tjetër 34 vjeçe, Blerta Josifi është dërguar me urgjencë në spital.

Mësohet se ato janë vetëflijuar, pasi besonin te ringjallja pas vdekjes. Viktimat ishin dëshmitare të Jehovait.

Gjithashtu raportohet se vajza kishte vdekur pak kohë më parë, dhe ishte mbajtur e pajetë në banesë.

 

A serious event was recorded a few hours ago in Kombinat of Tirana.

The mother and daughter, Zhaneta Josifi and Anisa Josifi, were found dead in their apartment, while the other 34-year-old girl, Blerta Josifi, was rushed to hospital.

They are said to have sacrificed themselves after believing in the resurrection after death. The victims were Jehovah’s Witnesses.

The girl was also reported to have died a short time ago, and was kept alive in the apartment.