Një 48-vjeçar ka denoncuar në drejtorinë e policisë së Elbasanit se në mesnatë në momentin që ishte duke udhëtuar me djalin e tij i kanë bërë atentat me armë zjarri. Denoncimin e bëri Petrit Çarçiu. Ai deklaroi në polici se ngjarja ndodhi rreth orës 00:30 në fshatin Byshek dhe se në rrethana të paqarta u qëllua me armë zjarri në drejtim të makinës nga persona të panjohur.

Nga të shtënat nuk ka asnjë të plagosur por vetëm dëme materiale të makinës ku po udhëtonin babë e bir. Pasi ka marrë deponimin e Petrit Çarçiut dhe djalit të tij, policia njofton se po vijon punën për sqarimin dhe zbardhjen e rrethanave të ngjarjes, me qëllim identifikimin dhe kapjen e autorit. Petrit Çarçiu nuk është i panjohur për policinë e Elbasanit, por edhe komunitetin ku jeton, pasi njihet si problematik.

48-vjecari ka një lokal në piken turistike të Byshekut ku mësohet se 3 herë ia kanë djegur. Petrit Çarçiu është divorcuar 2 herë, madje në qershor të 2016 ish-gruaja e akuzoi për dhunë. Ngjarja e mbrëmshme është e paqartë nëse ka lidhje me divorcet apo konflikte të tjera.

Dy vëllezër të Petrit Çarçiut ndodhen në burg jashtë vendit duke vuajtur dënimet për shkak të problemeve me drogën.

A 48-year-old man has denounced to the Elbasan Police Directorate that at midnight, while he was traveling with his son, they attempted to assassinate him with firearms. The denunciation was made by Petrit Çarçiu. He told police that the incident took place around 00:30 in the village of Byshek and that under unclear circumstances he was shot at by unknown individuals.

No one was injured in the shooting, only material damage to the car where father and son were traveling. After receiving the deposit of Petrit Çarçi and his son, the police announces that they are continuing the work to clarify and clarify the circumstances of the event, in order to identify and apprehend the perpetrator. Petrit Çarçiu is not unknown to the Elbasan police, but also to the community where he lives, as he is known to be problematic.

The 48-year-old has a restaurant in the tourist spot of Byshek where it is learned that they burned him 3 times. Petrit Çarçiu has been divorced twice, and in June 2016 his ex-wife accused him of violence. Last night’s event is unclear if it has to do with divorce or other conflicts.

Petrit Çarçiu’s two brothers are in prison abroad serving sentences for drug problems.