Vajza që shihni në foton e mëposhtme është Eglantina Buci, 23-vjecarja që u ekzekutua në mënyrë makabre nga vëllai i saj me plumb në koke, pas një plani të kurdisur prej tij ne bashkepunim me të atin.

Nga Eglantina Buci
Ngjarje e rëndë ka ndodhur në vitin 2012, ndërkohë që vetëm një ditë më parë është zbardhur e plotë, ku rezultonte se e reja është vrarë dhe varrosur nga familjarët.

Mësohet se i babai të Eglantina Bucit e kishte planifikuar krimin e rëndë, ndërsa i vëllai ishte ekzekutori.

Vajza është marrë te zona e Freskut nën kërcënimin e armës dhe është ekzekutuar në Malin me Gropa, ku menjëherë pas krimit vëllai i viktimës e ka lënë trupin aty dhe është larguar. Pas tre-katër ditësh, i ati dhe vëllai i viktimës janë rikthyer në vendngjarje, kanë marrë trupin e pajetë të të resë dhe e kanë groposur rreth 500 metra më tej, nga frika se banorët e zonës mund ta gjenin.

Pas një muaji, një gjuetar ka gjetur pjesë eshtrash të 23-vjeçares, të cilat ishin nxjerrë nga kafshët e egra. Nisur nga eshtrat e sekuestruara dyshohet se viktima është ekzekutuar me një plumb në kokë, që përshkon nofullën e majtë dhe del në pjesën e pasme të kafkës.

Gjatë mbrëmjes së kaluar, janë thirrur në polici rreth 8 familjarë dhe të afërm të vajzës, të cilët janë pyetur nëse kanë pasur dijeni mbi ngjarjen e ndodhur më 2012-ën. Të gjithë familjarët, përfshi edhe nënën e viktimës, kanë thënë se nuk kanë pasur dijeni për vendndodhjen e vajzës, që prej vitit 2012.

The girl you see in the picture below is Eglantina Buci, a 23-year-old who was macabrely executed by her brother with a bullet in the head, following a plan hatched by him in collaboration with her father.

By Eglantina Buci
A serious incident occurred in 2012, while only the day before it was completely uncovered, where it turned out that the young woman was killed and buried by family members.

It is learned that Eglantina Buci’s father had planned the serious crime, while his brother was the executor.

The girl was taken to the Fresk area under the threat of a gun and was executed in Malin me Gropa, where immediately after the crime, the victim’s brother left the body there and fled. After three or four days, the victim’s father and brother returned to the scene, took the dead body of the cloud and buried it about 500 meters further, for fear that the locals might find it.

A month later, a hunter found pieces of the 23-year-old’s bones, which had been extracted from wildlife. Based on the seized bones, it is suspected that the victim was executed with a bullet in the head, which penetrates the left jaw and comes out in the back of the skull.

Last night, about 8 family members and relatives of the girl were called to the police, who were asked if they were aware of the event that took place in 2012. All family members, including the victim’s mother, said they had not known the girl’s whereabouts since 2012.