Ky është 26-vjeçari Florian Tonuzi i cili në mesnatë ka vrarë me thikë vëllanë e tij Benard Tonuzin.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në fshatin Allabegi të Maqellarës kur dy vëllezërit sapo ishin kthyer nga lokali i fshatit ku rrinin deri në orët e vona të naës.

Tonuzi, akuzohet se ka qëlluar disa herë me thikë vëllanë e tij 23-vjeçar në oborrin e banesës së tyre, ndërkohë që skena është parë nga babai i tyre.

Tonuzi është larguar nga banesa menjëherë pas krimit, sakaq policia është vënë në ndjekje të tij dhe po punon për arrestimin e menjëhershëm pasi banorët shprehen se janë në rrezik.

Sipas tyre autori është person me probleme të shëndetit mendor dhe përdorues i lëndëve narkotike, dhe për këtë arsye nuk do të çojnë as fëmijët në shkollë pasi kanë frikë.

This is 26-year-old Florian Tonuzi who stabbed his brother Benard Tonuzi to death at midnight.

The serious incident happened in the village of Allabegi of Maqellara when the two brothers had just returned from the village bar where they were staying until late at night.

Tonuzi, is accused of stabbing his 23-year-old brother several times in the yard of their apartment, while the scene was seen by their father.

Tonuzi left the apartment immediately after the crime, immediately the police were put in pursuit of him and are working for immediate arrest as residents say they are in danger.

According to them, the perpetrator is a person with mental health problems and a user of narcotics, and for this reason they will not even take the children to school because they are afraid.