Një ngjarje e rëndë u zbulua pasditen e djeshme pranë fshatit Jagodinë, ku një i ri u gjet i mbytur në lumin Shkumbin nga banorët e zonës.

Fillimisht ishte i vështirë identifikimi i kufomës për shkak se trupi ishte dekompozuar, por më pas u mësua se bëhet fjalë për shtetasin Eridjon Topi, 28-vjeç. Eridjon Topi, 28 vjeç, banues në Elbasan, sipas deklarimeve te familjarëve dyshohet se vuante nga depresioni dhe se rreth 1 muaj ishte larguar nga banesa dhe nuk kanë pasur kontakt.

Policia dhe grupi hetimor kanë nisur hetimet për zbardhjen e plotë të kësaj ngjarje të rëndë por paraprakisht dyshohet se ai mund të kishte dy ditë që ishte mbytur.

A serious incident was discovered yesterday afternoon near the village of Jagodina, where a young man was found drowned in the Shkumbin River by the residents of the area.

Initially, it was difficult to identify the body because the body had decomposed, but then it was learned that it was about the citizen Eridjon Topi, 28 years old. Eridjon Topi, 28 years old, resident in Elbasan, according to the statements of the family members, is suspected of suffering from depression and that he had left the apartment for about 1 month and they had no contact.

Police and the investigative group have launched investigations to fully uncover this serious event but previously it is suspected that he could have been drowned two days ago.