Agron Dajlanaj është 29-vjeçari shqiptar, i cili humbi jetën një ditë më parë në një aksident në prato të italisë. Mësohet se ai punonte në një magazinë. Lidhur me ngjarjen e rëndë dhe ikjen e parakohshme të Agronit, ka reaguar edhe Komuniteti shqiptar. Komuniteti është në lot për këtë humbje, pasi sipas tyre iku një djalë i mrekullueshëm.

Presidenti i shoqatës shqiptare Sopoti, Qamil Zejnati tha:

Është një humbje e madhe. Agroni ishte një djalë që punonte si magazinier në zonën e Campi, që kur ishte 18 vjeç. E njihte shumë mirë atë rrugë dhe ne nuk e kuptojmë se si ka ndodhur aksidenti. Si shoqatë ne i jemi gjendur menjëherë pranë familjes dhe sidomos të shoqes, pasi kanë edhe një vajzë të vogël.

Agron Dajlanaj is a 29-year-old Albanian, who lost his life the day before in an accident in Prato, Italy. It is learned that he worked in a warehouse. Regarding the serious event and the premature departure of Agron, the Albanian community has also reacted. The community is in tears for this loss, as according to them a wonderful boy left.

The president of the Albanian association Sopoti, Qamil Zejnati said:

It is a great loss. Agron was a boy who worked as a storekeeper in the Campi area since he was 18 years old. He knew that road very well and we do not understand how the accident happened. As an association, we are immediately close to the family and especially to the wife, as they also have a little girl.