Një person ka ndërruar jetë, ndërkaq një tjetër ka kaluar me lëndim të rëndë, pas një aksidenti që ndodhi sot në orët e para të mëngjesit, në magjistralen Prishtinë- Ferizaj. Mediat kosovare raportojnë se viktima është Vigan Hasaj, 36 vjeçar nga Prishtina. Sipas dëshmitarëve i ndjeri ka lënë pas edhe fëmijë.

“Me datë 04.10.2020 rreth orës 03:50, në rrugën Prishtinë – Ferizaj, është shkaktuar një aksident trafiku rrugor, ku është përfshirë një automjet në lëvizje. Raportohet se një person mashkull kosovar ka humbur jetën dhe një tjetër ka marr lendime të rënda trupore dhe është derguar në QKUK. Apelojmë tek të gjithë drejtuesit e automjeteve që të jenë më vigjilent gjate drejtimit të automjeteve, sepse vetem duke shtuar kujdesin dhe respektuar rregullat ne trafik mund të evitohen rastet e tilla tragjike të humbjes së jetëve njerëzore.”, thuhet në raportin e policisë.

One person died, while another passed away with serious injuries, after an accident that occurred today in the early hours of the morning, on the highway Prishtina-Ferizaj. Kosovar media report that the victim is Vigan Hasaj, 36 years old from Prishtina. According to witnesses, the deceased also left children behind.

“On 04.10.2020 around 03:50, on the road Prishtina – Ferizaj, a road traffic accident was caused, where a moving vehicle was involved. It is reported that a Kosovar male person lost his life and another received serious bodily injuries and was sent to the UCCK. “We appeal to all drivers to be more vigilant while driving, because only by increasing care and respecting traffic rules can such tragic cases of loss of human life be avoided,” said the police report.