Greek mountain village of Kalavryta at Peloponnese, Greece

Ky është babai shqiptar 40-vjeçar i gjendur i pajetë në Kalavrita të Greqisë.

Mësohet se shqiptari ka humbur jetën si pasojë e një aksidenti, pasi motorri me të cilin udhëtonte ka humbur kontrollin dhe ka dalë nga rruga duke i shkaktuar vdekjen 40 vjecarit.

Sipas informacioneve, 40-vjeçari ishte i martuar dhe kishte një djalë të vogël dhe u gjet i pajetë mëngjesin e djeshëm buzë rrugës, i vdekur për shkak të plagëve të rënda dhe të shumta që kishte marrë.

Shqiptari i vdekur u gjet nga fshatarët e zonës. Ai u transportua në Spitalin e Kalavrita me ambulancën e EKAB, ku u shpall i vdekur. Oficerët e policisë të komisariatit në Kalavrita informuan të afërmit dhe gruan e tij.

It is learned that the Albanian lost his life as a result of an accident, as the motorcycle he was traveling in lost control and went off the road, causing the death of the 40-year-old.

According to the information, the 40-year-old was married and had a small son and was found dead yesterday morning by the roadside, dead due to the severe and numerous injuries he had received.

The dead Albanian was found by the villagers of the area. He was transported to Kalavrita Hospital by EKAB ambulance, where he was pronounced dead. Police officers at the Kalavrita police station informed his relatives and wife.