Ky që shikoni në foto është Vladimir Zvezhda, 42-vjeçari që u vra në orët e para të vitit 2021 nga kunati i tij Klajdi Shundi pasi kishin darkuar dhe ishin dehur në banesën e këtij të fundit në rrugën “5 Maji” në Tiranë.

Burime bëjnë me dije se ata janë konfliktuar për motive të dobëta e më pas Shundi e ka qëlluar kunatin e tij me thikë në qafë teksa ky i fundit po largohej.

Zvezhda u dërgua menjëherë në spital por nuk mundi t’i mbijetojë goditjes së rëndë. Ndërkohë autori 34-vjeçar u vu menjëherë në prangat e policisë.

The one you see in the picture is Vladimir Zvezhda, 42 years old who was killed in the first hours of 2021 by his brother-in-law Clyde Shundi after they had dinner and were drunk in the latter’s apartment on “5 Maji” street in Tirana.

Sources suggest to ABC that they clashed for weak motives and then Shundi shot his brother-in-law with a knife in the neck while the latter was leaving.

Zvezhda was immediately taken to hospital but could not survive the severe blow. Meanwhile, the 34-year-old perpetrator was immediately handcuffed by the police.