Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mëngjesin e kësaj të hëne në Fier, ku ështe ekzekutuar me armë zjarri një 50 vjeçar.

Ahmet Toska, në momentin e ngjarjes po shoqëronte për në punë bashkëshorten e tij.

Sipas informacioneve dhe deklaratave të fqinjëve 50 vjeçari ishte një person pa precedentë penale dhe i respektuar në lagje. Rruga në të cilën ai është ekzekutuar ishte itinerari i përditshëm që viktima bashkë me gruan e tij, për të shkuar në punë.

Ndër të tjera mësohet se 50-vjeçari ka marrë 6 plumba, ndërsa pritet që kamerat e sigurisë të jenë dhe provat që do të çojnë në identifikimin e autorit i cili sipas dëshmive rezulton të ketë qenë një person i maskuar.

Ndërkohë deri më tani sipas banorëve të lagjes viktima mund të jetë ngatërruar dhe nuk ka asnjë pistë ekzakte ku policia po punon për shkaqet e kësaj vrasje.

A serious incident occurred this Monday morning in Fier, where a 50-year-old man was executed with a firearm.

Ahmet Toska, at the time of the event was accompanying his wife to work.

According to the information and statements of the neighbors, the 50-year-old was a person without criminal records and respected in the neighborhood. The route on which he was executed was the daily itinerary that the victim, along with his wife, went to work.

Among other things, it is learned that the 50-year-old received 6 bullets, while it is expected that the security cameras will be the evidence that will lead to the identification of the perpetrator who according to the evidence turns out to have been a masked person.

Meanwhile so far according to the residents of the neighborhood the victim may have been confused and there is no exact runway where the police are working on the causes of this murder.