Është bërë publike fotoja e 71-vjeçarit Lefter Zhidro, të moshuarit që ka terrorizuar qytetin e Elbasanit pas një konflikti që pati fillimisht me ish-bashkëshorten dhe vajzën e tij.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen “11 nëntori”, në afërsi të Kthesës së Sarës, ku në mesin e ditës, në një orar ku rruga ka qenë tejet e frekuentuar, kalimtarët kanë dëgjuar një breshëri të shtënash e cila ka vijuar prej më shumë se 30 minutash.

Nga sulmi drejt policisë ai la të plagosur dy të rinj, Adenour Konaxhiu 21 vjeç dhe Ledio Saraçi 22 vjeç

 

The photo of 71-year-old Lefter Zhidro, the elderly man who terrorized the city of Elbasan after a conflict he initially had with his ex-wife and his daughter, has been made public.

The incident took place in the neighborhood “November 11”, near Sarah Turn, where in the middle of the day, at a time when the road was very busy, passers-by heard a barrage of shots which continued for more than 30 minutes.

The attack on the police left two young people injured, Adenour Konaxhiu 21 years old and Ledio Saraçi 22 years old