Polica ka arrestuar për Miranda Markja 44 vjeçe, banuese në fshatin Burrim, Maqellarë, pasi theri me thikë vjehrrën e saj Naile Markja, 74 vjeçe, e cila si pasojë e plagëve të marra ka ndërruar jetë menjëherë.
Ngjarja e rëndë ka ndodhur në banesën e tyre.

Ngjarja ndodhi në fshatin Burim të Maqellarës. Gjatë mbrëmjes ka pasur një debat mes vjehrrës Naile Markja 74-vjeçe dhe nuses Miranda Markja 44 vjeç.

Sherri agravoi dhe nusja mori thikën duke ia ka vënë në fyt vjehrrës, duke e goditur. Më pas ia ka ngulur edhe dy herë thikën në bark e kraharor duke i marrë jetën.

Familjarët dëgjuan zhurmën dhe njoftuan menjëherë policinë. Burime nga policia bëjnë me dije se, 44 vjeçarja ka pranuar krimin, ndërsa mësohet se nuk kanë pasur konflikte të mëparshme dhe se ngjarja ka qenë pas një konflikti të çastit.

Police have arrested Miranda Markja, 44, a resident of the village of Burrim, Maqellarë, after stabbing her mother-in-law Naile Markja, 74, who died immediately as a result of her injuries.
The serious incident happened in their apartment.

The event took place in the village of Burim in Maqellara. During the evening there was a debate between the mother-in-law Naile Markja, 74, and the bride Miranda Markja, 44.

The quarrel escalated and the bride took the knife and put it in the mother-in-law’s throat, hitting her. He then stabbed her twice in the abdomen and chest, taking her life.

Family members heard the noise and immediately notified police. Sources from the police suggest that the 44-year-old has admitted the crime, while it is learned that there have been no previous conflicts and that the event was after an instant conflict.
Keywords:offshore accident lawyer
best motorcycle accident lawyer
18 wheeler accident lawyer san antonio
offshore accident attorney
texas truck accident lawyer
truck accident attorney dallas
good car accident lawyers
houston trucking accident attorney
new york construction accident lawyer
vehicle injury lawyers
california auto accident lawyer
auto accident attorney california
auto accident lawyers in chicago
mesothelioma cancer lawyer
truck accident lawyer dallas
auto injury accident lawyer
dallas truck accident lawyer
personal injury attorneys lafayette la
los angeles truck accident lawyer
boating accident attorney
houston truck accident lawyers
18 wheeler accident attorney
auto accident lawyers california
semi truck accident attorney
car accident attorney denver
brooklyn construction accident lawyer
18 wheeler accident lawyer
houstonbest mesothelioma lawyer
chicago birth injury lawyer
houston wrongful death attorney
houston truck accident attorney
semi truck accident attorneys
accident lawyer phoenix
pensacola auto accident lawyer
trucking accident lawyers
top auto accident attorney
medical malpractice attorney baltimore
truck accident attorney houston
new york construction accident attorney
personal injury attorneys west palm beach