Ky është 41-vjeçari Edmond Jonuzi, i dënuari në burgun e Drenovës i cili ndërroi jetë të enjten mbrëma. Gazetarja Lediona Xheladinaj raportoi se Jonuzi u dërgua në spitalin e Korçës në gjendje të rënduar shëndetësore, por pavarësisht ndihmës nga mjekët ndërroi jetë.

41-vjeçari ishte i dënuar me 12 vite burg për plagosje, përdorues i lëndëve narkotike dhe i kishin mbetur edhe 4 vite për ta përfunduar.

Zyrtarisht ende nuk dihen shkaqet e vdekjes, ndërsa një burim tha se i dënuari vuante nga zemra dhe depresioni.

 

This is 41-year-old Edmond Jonuzi, the convict in Drenova prison who passed away on Thursday night. Journalist Lediona Xheladinaj reported that Jonuzi was taken to the hospital in Korça in serious condition, but despite the help of doctors he died.

The 41-year-old was sentenced to 12 years in prison for injuries, drug user and had 4 years left to complete.

The cause of death is still not officially known, while a source told ABC that the convict was suffering from heart and depression.