Kjo është gruaja e ligjshme e autorit të vrasjes së dy motrave në Astir

Gruaja që shfaqet në fotot e ilustruara në vijim është Vjollca Tela. Kjo e fundit është gruaja e Përparim Ademit, 59-vjeçarit që ekzekutoi dy të dashurat e tij ne Astir, të cilat ishin motra me njëra-tjetrën.

Vjollca shihet teksa pozon krah Përparimit, por ajo që është për t’u çuditur është fakti se dy viktimat, Kristina dhe Zhaneta nuk i kursenin pëlqimet ndaj fotove të çiftit në rrjetet sociale. Mjafton të shikoni llogaritë e tyre në ‘Facebook’ edhe mund të gjeni gjithçka.

The woman who appears in the following illustrated photos is Vjollca Tela.

The latter is the wife of Përparim Ademi, 59, who executed his two girlfriends in Astir, who were sisters to each other.

Vjollca is seen posing next to Progress, but what is surprising is the fact that the two victims, Kristina and Zhaneta, did not spare their likes for the couple’s photos on social networks.

Just look at their Facebook accounts and you can find everything.