Një shtëpi në Devon të Anglisë, në një kthesë të rrezikshme, është kthyer në një pikë të zezë aksidentesh, pasi në 6 vitet e fundit ajo është goditur nga 21 automjete.

Aksidenti i fundit ka ndodhur mbrëmjen e së enjtes, ndërsa pronarja e shtëpisë është shprehur se ajo ka vendosur blloqe betoni për t’u mbrojtur, por sërish nuk ja ka dalë. “Tensionohemi gjithmonë kur dëgjojmë një automjet që po lëviz me shpejtësi. Jemi të frikësuar dhe në rrezik konstant”, është shprehur e zonja e shtëpisë.

Anëtarët e familjes akuzojnë autoritetet në Devon se nuk kanë marrë asnjë masë edhe pse ata e kanë ngritur problematikën dhe kanë kërkuar që të vendosen mbrojtëse në rrugë.

A house in Devon, England, in a dangerous turn, has turned into a black spot of accidents, as in the last 6 years it has been hit by 21 vehicles.

The latest accident happened on Thursday evening, while the owner of the house said that she placed concrete blocks to protect herself, but again she did not succeed. “We always get tense when we hear a vehicle moving fast. We are scared and in constant danger “, said the lady of the house.

Family members accuse the authorities in Devon of not taking any action even though they have raised the issue and demanded that guards be placed on the street.