Viti 2020 ka qënë ndoshta viti më sfidues në shumë aspekte. Pak ditë na ndajnë nga një kapitull i ri, një dekadë e re në të cilën shpresa kryesore është shëndeti i mirë dhe rikthimi i përqafimeve.

Festimet e Vitit të Ri do të jenë të kufizuar këtë Dhjetor, por ne kemi zbuluar një vend në të cilin do të ndiheni si në shtëpi dhe do të festoni akoma më mirë se vitet e kaluara.

Dukley Gardens në Budva ofron paketa fantastike për Krishtlindje dhe mbrëmjen e ndërrimit të viteve.

Ofrohet mbrëmje në apartamente unike të dekoruara, darkë ekskluzive në çdo apartament, zjarr buzë detit për të shijuar fishekzjarret me verë të ngrohtë dhe nën ritmet e muzikës festive. Në datën 1 Janar, Dukley organizon Barbeque dhe muzikë live për të ftuarit.

Luks, stil, privatësi, qetësi, përkujdesje, siguri – këto dhe më tepër gjenden në Dukley.

 

2020 has been perhaps the most challenging year in many respects. A few days separate us from a new chapter, a new decade in which the main hope is good health and the return of hugs.

New Year celebrations will be limited this December, but we have discovered a place where you will feel at home and celebrate even better than in previous years.

Dukley Gardens in Budva offers fantastic packages for Christmas and New Year’s Eve.

Offers evenings in uniquely decorated apartments, exclusive dinner in each apartment, seaside fire to enjoy fireworks with warm wine and to the rhythms of festive music. On January 1, Dukley hosts Barbeque and live music for guests.

To discover the full package, click HERE.

Luxury, style, privacy, tranquility, care, security – these and more are found in Dukley.