Disa çaste më parë, është bërë me dije se Vlora do të jetë qyteti i dytë ku do nisë vaksinimi kundër Covid-19.

Ndërkohë, burime nga bluzat e bardha në Vlorë kanë thënë se po shihet mundësia e dy ambienteve, i pari është holli i stadiumit të futbollit Flamurtari dhe një tjetër ambient është ai i palestrës së basketbollit.

Gjithashtu sipas burimeve vaksinimi në qytetin e Vlorës do të nisë të shtunën, ndërsa të parët që do të vaksinohen janë bluzat e bardha, por nuk dihet ende numri i dozave që do vijnë në Vlorë.

A few moments ago, it was announced that Vlora will be the second city where the vaccination against Covid-19 will start.

Meanwhile, sources from the white shirts in Vlora have said that the possibility of two rooms is being seen, the first is the lobby of the Flamurtari football stadium and another room is that of the basketball gym.

Also, according to sources, vaccination in the city of Vlora will start on Saturday, while the first to be vaccinated are the white shirts, but it is not yet known the number of doses that will come to Vlora.