Një nga çiftet më të çuditshëm në botë janë padyshim modelja Eudoxie Yao dhe muzikanti nga Guineja Grand P. Modelja e cila njihet ndryshe edhe si Kim Kardashian e Afrikës rrëfen se përmasat nuk kanë rëndësi në një lidhje.

Për të mbyllur “gojët e liga” ajo ka rrëfyer se ndihet e lumtur me të dashurin e saj dhe shpesh poston foto duke u puthur me të.

Interneti ka shpërthyer në komente pas pamjes së pazakontë të secilit prej tyre dhe të gjithë janë të bindur se ata janë së bashku vetëm për arsye komerciale.

Pavarësisht përpjekjeve të modeles që gjithçka të duket bindëse, interneti nuk bindet.

 

One of the strangest couples in the world are undoubtedly the model Eudoxie Yao and the musician from Guinea Grand P. The model who is also known as Kim Kardashian of Africa confesses that size does not matter in a relationship.

To close the “evil mouths” she has confessed that she feels happy with her boyfriend and often posts photos kissing him.

The internet has erupted in comments after the unusual appearance of each of them and everyone is convinced that they are together only for commercial reasons.

Despite the model’s efforts to make everything seem compelling, the internet is not convincing.