Personi që shihni në foto është i riu nga Gjakova, i cili u arrestua nën akuzën e përndjekjes së moderatores së njohur Luana Vjollca. Bëhet fjalë përpër 29-vjeçarin Ajdin Morina.

Ai ka kërcënuar motrat Vjollca duke shkruar se kush bashkëpunonte me dy ato, do të kishte masakra në familjet e tyre.

Morina kishte shkuar mëngjesin e sotëm në rrugën pranë banesës se Luana Vjollcës, ndërsa ai është arrestuar në flagrancë. Të njëjtin person Luana Vjollca e ka denoncuar edhe në maj të 2020 se e përndiqte dhe e ngacmonte prej disa muajsh.

Moderatorja kishte denoncuar në prokurorinë e Tiranës fansin e ‘zjarrtë’ me pretendimin se e përndiqte, duke iu kthyer në burim stresi dhe shqetësimesh.

MESAZHI I MORINËS NË FB:


The person you see in the picture is a young man from Gjakova, who was arrested on charges of persecuting the well-known moderator Luana Vjollca. It is about 29-year-old Ajdin Morina.

He has threatened the Vjollca sisters by writing that whoever cooperated with the two of them, there would be massacres in their families.

Morina had gone this morning on the road near Luana Vjollca’s apartment, while he was arrested in flagrante delicto. The same person Luana Vjollca denounced in May 2020 that he persecuted and harassed her for several months.

The moderator had denounced in the Tirana prosecutor’s office the ‘ardent’ fans, claiming that she was persecuting her, turning her into a source of stress and anxiety.

MORINA’S MESSAGE ON FB