17 vjeçari Qamil Saiti  para një jave ishte në gjendje dhe se prej 4 ditësh ishte i intubuar.Por gjithashtu edhe prindërit e viktimës janë të prekur nga Covid-19.

Bëhet me dije se mamaja e viktimës fatmirësisht është shëruar nga kjo sëmundje dhe se para disa ditësh ka dalë nga spitali.

Ndërkohë babai i 17-vjeçarit është në betejën me koronavirusit, i shtruar në spitalin Covid2.

17-vjeçari nga Elbasani, është shtruar në spitalin Covid 2 para një jave në gjendje të rëndë, prej 4 ditësh ishte i intubuar

Mësohet se edhe babai i 17-vjeçarit ndodhet në spitalin Covid 2, në gjendje të rëndë

Mamaja e 17-vjeçarit është shëruar nga Covid dhe ka dalë para disa ditësh nga spitali

 

This was the 17-year-old who lost his life from Covid in Elbasan. Even his two parents hospitalized in Covid 2.

Covid-19 took the life of the 17-year-old, in battle with the disease also the father

The tragedy recorded today where the loss of a teenager from the coronavirus was recorded.

17-year-old Qamil Saiti, a week ago was able and that he was intubated for 4 days.

But also the victim’s parents are affected by Covid-19.

The victim’s mother has thankfully recovered from this illness and was released from the hospital a few days ago.

Meanwhile, the 17-year-old’s father is in the battle with the coronavirus, hospitalized in Covid2 hospital.

The 17-year-old from Elbasan, was hospitalized in Covid 2 hospital a week ago in serious condition, he was intubated for 4 days

It is learned that the father of the 17-year-old is also in Covid 2 hospital, in serious condition

The 17-year-old’s mother has recovered from Covid and was released from the hospital a few days ago