Një aksident fatal ka ndodhur këtë të enjte, 13 shkurt 2020 në Ponte nelle Alpi, në zonën e La Secca, teksa një veturë u përplas dhunshëm me një automjet të tonazhit të rëndë.

Si pasojë, një i ri shqiptar ka humbur jetën dhe ai është Endri Zaimi, 25 vjeç, që jeton në Alpago dhe ishte punëtor i një kompanie. Shqiptari kishte mbaruar turnin e natës, kurse po kthehej në shtëpi, shkruajnë mediat fqinje.

Kamioni, që kishte materiale ndërtimi nuk ka pësuar asnjë dëmtim nga ky aksident. Aksidenti ka ndodhur rreth orës 07.00 të mëngjesit. Viktima po drejtonte një makinë tip “Volvo V50”. Karabinierët dhe grupi i hetimit shkuan në vendngjarje për të zbardhur gjithçka.

A fatal accident occurred this Thursday, February 13, 2020 in the Ponte nelle Alpi, in the La Secca area, as a car collided violently with a heavy-duty vehicle.

As a consequence, one young Albanian man lost his life and he is Endri Zaimi, 25, who lives in Alpago and worked for a company. The Albanian had finished his night shift and was returning home, according to neighboring media.

The truck, which had construction materials, suffered no damage from the accident. The accident happened around 07:00 p.m. The victim was driving a Volvo V50 car. Carabinieri and the investigation team went to the scene to unravel everything.