Gjashtë persona u arrestuan në Greqi të akuzuar për dhjetëra vjedhje në shtëpi luksoze dhe vila në ishullin e Mykonos.

Operacioni filloi mbrëmjen e djeshme dhe deri tani ka çuar në arrestimin e gjashtë personave, të cilët sipas mediave greke janë shqiptarë.

Po sipas artikullit shqiptarët kanë vjedhur mijëra euro dhe bizhuteri. Shqiptarët pikasnin mirë lëvizjet e pronarëve dhe i zgjidhin shtëpitë që do të vidhnin.

Preja e bandës, sipas vlerësimeve të autoriteteve, arrin në dhjetëra mijëra euro. Dosja e çështjes është e gjatë me dhjetëra faqe dhe nesër pritet që të dalin emrat e të arrestuarve dhe detaje të reja

Six people have been arrested in Greece on charges of dozens of thefts of luxury homes and villas on the island of Mykonos.

The operation started last night and so far has led to the arrest of six people, who according to Greek media are Albanians.

According to the article, Albanians have stolen thousands of euros and jewelry. Albanians spotted the owners’ movements well and solved the houses they would steal.

The robbery of the gang, according to the estimates of the authorities, amounts to tens of thousands of euros. The case file is tens of pages long and new names and details are expected to be released tomorrow.